Resep: Mi tek tek ahoy yang bikin ketagihan

Kategori : Masakan khas Yogyakarta

Mi tek tek ahoy. ŞARKININ TÜRKÇE SÖZLERİ Bebeğim sen benim için mükemmelsin Cennetten hediyemsin Bu tüm zamanların en iyi hikayesi Filmlerdeki gibi buluştuk Sonsuza kadar. Ahmet reisin tarif ettiği kalıp çıkartma gerektiren yöntem kafama yatmıştı ancak tek başıma yapmakta zorlanacağımı düşündüm ve Burak reisin önerdiği bir malzeme. Fabric Yarn, Winding, Barbante & Creative Kits!

Mi tek tek ahoy Türk Dil Kurumu'nun yanı sıra bu başlık altından da 'Tektek' şeklinde bitişik yazılması hatalı olup. Bu şarkıyı SMS ile indirmek için hemen tıklayın. *Bu servisten tüm GSM aboneleri yararlanabilir. Bir ADSL numarası için tek bir kayıt oluşturabilirsiniz. Anda dapat memasak Mi tek tek ahoy dengan 19 bahan and 7 langkah. Berikut ini adalah cara untuk membuat masakan tersebut.

Bahan-bahan dari Mi tek tek ahoy :

  1. Sediakan Mie telor.
  2. Sediakan 3 sosis.
  3. Sediakan Kol.
  4. Sediakan Sawi.
  5. Sediakan 1 butir telor.
  6. Sediakan 1 Batang bawang daun.
  7. Sediakan 4 biji cabe rawit.
  8. Siapkan 3 sdm saos cabe.
  9. Siapkan 2 sdm saos tomat.
  10. Siapkan 1 sdt merica.
  11. Sediakan 2 sdm kecap manis.
  12. Siapkan secukupnya Gula pasir.
  13. Siapkan secukupnya Royco.
  14. Siapkan || <(bumbu ulekan)> ||.
  15. Siapkan 2 siung bawang merah.
  16. Sediakan 2 siung bawang putih.
  17. Sediakan 3 cabe keriting hijau.
  18. Sediakan 2 cabe keriting merah.
  19. Sediakan 1 butir kemiri.

Lütfen bilgileri kontrol edip tekrar deneyin. Bu video yerleştirme metodu kullanılarak içerik sahibinin izniyle paylaşılmaktadır. Melek miyim gümüş söğüt dalı mıyım, düşünmeye paydos! Hem de "Düm Tek Tek!" diye.

Cara memasak Mi tek tek ahoy :

  1. Rebus mie telor setelah ½ matang angkat lalu tiriskan.
  2. Ulek bahan di atas kecuali bawang daun dan cabe rawit.
  3. Potong kol, sawi, stelah itu cuci hingga bersih, iris miring sosis.
  4. Siapkan wajan lalu Panaskan minyak, bila sudah panas beri sedikit bumbu ulek lalu masukan telur setelah itu orak arik sampai hancur, lalu sisihkan.
  5. Beri minyak kembali lalu tumis bumbu ulekan, irisan bawang daun dan cabe rawit campur sampai harum, lalu masukan sosis, kol dan sawi tunggu sampai matang, beri air sedikit ²..
  6. Lalu masukan mie telor, aduk campur, beri royco, merica, gula sedikit, kecap, saus cabe dan tomat, campur aduk sampai bumbu merata..
  7. Bila di rasa Sudah pas rasanya, mi tek tek siap di hidangkan. Selamat menikmati.

Melek miyim gümüş söğüt dalı mıyım düşünemeyeceğim artık. Haydi Hadise, çok net, açık kızsın sen. tek tek. Hit reytinqini izləyin və mahnılarınızı yarada bilərsiniz. Bu kelime genellikle tektek şeklinde yanlış yazılmaktadır. Sonra büyüdüm ve üretkenlik adına daha başka teknikler olduğunu da öğrendim.

Aneka resep makanan lain yang mungkin Anda suka :