Resep membuat Sakoteng sedap

Kategori : Masakan khas Bandung

Sakoteng. Sakoteng nyaéta inuman nu maké jahé nu biasa disuguhkeun sabot keur panas. Bahan séjén nu biasana dicampurkeun kana ieu inuman téh nyaéta kacang héjo, kacang taneuh, pacar cina, jeung roti. Sakoteng diider ka pilemburan maké tanggungan.

Sakoteng Havoning harorati va namligi, bosim, tezlik va shamol yo'nalishi. Sakteng map (Tashigang region / Bhutan), satellite view. Contact Sakteng Basic Health Unit-II on Messenger. Anda dapat mengolah Sakoteng dengan 5 bumbu and 5 langkah. Berikut ini adalah cara untuk membuat nya.

Bahan-bahan dari Sakoteng :

  1. Sediakan 1 bungkus pacar cina.
  2. Sediakan 500 gram gula pasir.
  3. Sediakan 100 ml santan instan.
  4. Sediakan 1 lembar pandan.
  5. Siapkan 800 ml air.

Cara memasak Sakoteng :

  1. Siapkan bahan-bahannya.
  2. Rendam terlebih dahulu pacar cina kurang lebih 5 menit.
  3. Masukan santan gula dan air kedalam panci lalu didihkan.
  4. Setelah mendidih masukan pacar cina dan pandan sambil diaduk sekali kali.
  5. Setelah matang siap disajikan.

Aneka resep makanan lain yang mungkin Anda suka :